Woodlet

Over Woodlet

Innovatieve designs van hout.


Mijn verhaal

just4

Al van jongs af aan ben ik gek op hout, de geschiedenis die hout in zich draagt fascineert me. Toen ik acht was maakte ik al mijn eerste stoeltje. Sinds 2014 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en maak ik mensen blij met een unieke meubels.

Woodlet staat voor betrouwbaar en betaalbaar maatwerk aan particulieren en bedrijven. Na bestelling ga ik direct voor je aan de slag, zodat je jouw unieke meubel zo snel mogelijk in huis hebt. De meubels worden gratis bezorgd en afgemonteerd op locatie.

Ik vind het belangrijk om klanten te betrekken bij het maakproces. Daarom stuur ik je tijdens het proces via WhatsApp foto’s om je op de hoogte te houden van de status van het project. Waar nodig kom ik vooraf vrijblijvend en gratis bij je langs om de meubels in te meten.

ONS PROCES

WIJ MAKEN EEN OFFERTE OP MAAT!

Nadat je ideeën zijn doorgegeven aan ons, maken wij vrijblijvend een offerte op. Wij zullen duidelijk en in details het plan uitwerken.

GOEDKEURING VAN DE KLANT!

Na de offerte zullen we deze doorgeven aan de klant. De klant kan de tekening bekijken en vervolgens aangeven wat er aangepast moet worden. Dit proces zal herhaald worden tot de klant het goedkeurt.

AAN DE SLAG!

Na goedkeuring word de bouw van het project met veel liefde gestart. De klant kan vervolgens de voortgang volgen door langs te komen of via Whatsapp. Wanneer het project af is zullen we deze gratis komen installeren als dat nodig is.

MIJN VAARDIGHEDEN

MACHINAAL WERK 90%
HOUT HAKKEN 80%
COMPLETE RENOVATIE 70%
DESIGNEN 90%
DETAILS ERIN VERWERKEN 95%

MEEST GESTELDE VRAGEN

Elke klus heeft natuurlijk verschillende levertijden vanwege de grote van het project. Bij normale middelgrote projecten hebben we gemiddeld een levertijd van 3 weken. Maar dit kan het beste aangegeven worden wanneer het project duidelijk is.

Aflever kosten Regio Apeldoorn zijn gratis. Buiten Apeldoorn worden de kosten per project berekend.

De kosten voor het afmonteren binnen de regio Apeldoorn zijn gratis. Buiten Apeldoorn zijn deze kosten per project verschillend.

TELEFOON

(+31) 6-23933386.

ADRES

Hoofdstraat 55,
Apeldoorn
(op afspraak)